Client area

Extra storting

1. Doe een storting

Klik op onderstaande knop om in te loggen in de broker omgeving.

In de zijbalk klik je op ‘Funds’ en vervolgens op ‘Deposit funds’. Je zult nu een vergelijkbaar scherm als de onderstaande screenshot zien. Kies de betaalmethode die je wenst te gebruiken.

Na het selecteren van de betaalmethode zie je een scherm zoals onderstaande screenshot. Afhankelijk van de gekozen methode kan het er iets anders uitzien.

Selecteer het PAMM investing account in de dropdown met ‘account number’. Voer ook het gewenste stortingsbedrag in. 

Let op dat de storting die je hier doet niet direct hetzelfde bedrag is als je daadwerkelijk investeerd. Dit is de storting naar de broker, het te investeren bedrag voer je verderop in het proces in. 

*Notitie: Als je als een storting hebt gemaakt op je Vantage account kun je ook voor ‘Internal transfer kiezen. zo kun je van de ene live account naar de andere live account je fundings verplaatsen.

2. Login op je 'Investor portal'

Als je storting succesvol is gedaan kun je verdergaan met deze stap. Wanneer je storting succesvol is bijgeschreven ontvang je een bevestiging in de mail van Vantage.

Nu kun je inloggen op je ‘Investor portal’, dat kan via onderstaande knop.

De login details zijn dezelfde als je eerder bij registratie in de mail hebt ontvangen. Zie onderstaande screenshot als voorbeeld.

Screenshot

login to easy hedge fund investor portal for deposit
Vul je login gegevens in

3. Selecteer de strategie

Wanneer je bent ingelogd selecteer je de strategie waar je een extra storting aan wilt toevoegen.

Screenshot

Binnen de strategie kun je alle details vinden zoals winsten, verliezen, fee’s, stortingen en opnames. Klik op ‘Deposit’ om een storting in de geselecteerde strategie te doen.

Screenshot

4. Vul het stortingsbedrag in

In de popup kun je nu het gewenste stortingsbedrag invullen. Vul het gewenste bedrag in en klik op ‘Deposit’. Nu zullen wij een bericht ontvangen dat er een extra storting is gedaan. Op het moment dat wij de storting hebben goedgekeurd wordt deze direct bijgevoegd in onze fund. Vanaf dit moment kunnen wij grotere posities innemen met jouw portfolio. 

Screenshot

*Notitie: De minimale storting is voor de meeste strategiën €500. Wanneer je een lager bedrag probeert te storting zul je een foutmelding in beeld krijgen. Ook wanneer je fundings niet toereikend zijn voor de gewenste storting zul je een foutmelding zien.

Done!

Je kunt altijd je ‘Floating balance’ (zoals wij dit noemen) bekijken via het ‘Invetor portal’. Klik op je naam rechtsboven in de hoek en klik vervolgens op ‘Investor #********’. Je zult nu een scherm als onderstaande screenshot zien. Hier kun je als je geaccepteerde opnames en stortingen naar deze account bij elkaar opgeteld zien. Dit geld zweeft als het ware in je account en is niet geïnvesteerd. Dit geld is beschikbaar voor storting of wordt aan het eind van een investeringsperiode gezien als opname en bijgeschreven op je Vantage account.

Screenshot

Heb je hulp nodig of heb je vragen over het proces? Neem dan contact op met onze Nederlandse customer support. 


info@easy-hedgefund.com


We kunnen je opweg helpen via Skype, Zoom, TeamViewer, WhatsApp, Email, telefoon of chat.