Client area

Eerste setup

1. Open live account bij onze broker

De eerste stap is om een account aan te maken bij onze broker partner. Klik op onderstaande knop om direct bij juiste registratie formulier te komen. Volg het registratie proces, het duurt maar enkele minuten.

Tijdens het proces wordt er ook een trading account voor je aangemaakt. Ook al gebruik je deze account niet is dit wel een verplichte stap in het proces. Omdat wij deze account niet gebruiken kun je hier willekeurig een selectie maken. Kies bijvoorbeeld voor: Metatrader 4, 1:200, Standard STP en €EUR.

Het verifiëren van de document kan tot 1 werkdag in beslag nemen, maar in de meeste gevallen is dit binnen een paar uur afgerond. Wat je nodig hebt voor deze stap:

Screenshot

Register at Vantage markets
De registratie pagina ziet er ongeveer zo uit

2. Open PAMM investor account

Als je registratie is voltooid ontvang je per email je inlog gegevens. Nu kun je inloggen op je persoonlijke account bij de broker. Klik op onderstaande knop om in te loggen op je persoonlijke account.

Nu gaan we bij de broker een ‘PAMM investor account’ openen. Klik in de zijbalk op ‘Open additional accounts’. Klik: ‘MetaTrader4’, ‘PAMM investor account’, ‘EUR’ en check de checkbox. Klik op Submit.

Als je storting doet in een andere valuta wordt dit door de broker automatisch omgezet.

Het openen van een ‘PAMM investor account’ kan enkele uren duren. Als de broker je account klaar heeft ontvang je automatisch een email met je account en login gegevens.

Screenshot

3. Doe een storting

Als je de login gegevens van je ‘PAMM investor account’ hebt ontvangen kun je een storting doen. Klik op onderstaande knop om wederom in te loggen bij de broker account.

Klik in de zijbalk op ‘Funds’ en klik op ‘Deposit Funds’. Je zou nu een pagina moeten zien zoals de onderstaande screenshot. Kies de betaalmethode die je wenst te gebruiken.

Na het klikken op de betaalmethode zou je een scherm moeten zien zoals onderstaande screenshot. Afhankelijk van de betaalmethode kan dit er net iets anders uitzien.

Selecteer de ‘PAMM investor account’ in het ‘Account number’ dropdown menu. Voer ook het gewenste bedrag in dat je wilt storten.

Let op dat het bedrag wat je hier stort NIET het bedrag is wat je investeerd. Hoeveel je wilt investeren bepalen we in de volgende stap.

*Notitie: Als je al eerder een storting hebt gedaan op je Vantage account kun je ook gebruik maken van de ‘Internal transfer’ optie. Zo kun je geld van een ‘Live account’ naar je ‘Pamm investing acocunt’ overschrijven.

4. Registreer op een strategie

Als je storting zichtbaar is in je broker account kun je verder met deze stap. Klik op de onderstaande knop om je in te schrijven op de desbetreffende strategie. Registreer met de gegevens die je eerder van de broker hebt ontvangen bij het aanmaken van een ‘PAMM investor account’

Vul je ‘MT4 login’ in bij ‘Username’ en vul het bijbehorende wachtwoord in. Daarna kun je je gewenste investering invoeren.

Klaar!

Houdt er rekening mee dat de broker tussen iedere stap tijd nodig heeft om te verifiëren. Hierdoor kan het wat langer duren voor je door kan gaan naar een volgende stap en de registratie volledig gemaakt kan worden.

Hulp nodig bij het registratie proces? Of heb je vragen waar je geen antwoord op kunt vinden? Neem gerust even contact op met onze customer support. Gewoon in het Nederlands helpen wij je opweg en beantwoorden wij al je vragen. 

info@easy-hedgefund.com

We kunnen je helpen via Whatsapp, Telgram, Chat, Email maar ook via Skype, Zoom of Teamviewer.