Client area

Opname

1. Login op de 'Investor portal'

Login op de ‘Investor portal’ door op onderstaande knop te klikken.

De login details zijn dezelfde als je eerder bij registratie in de mail hebt ontvangen. Zie onderstaande screenshot als voorbeeld.

Screenshot

login to easy hedge fund investor portal for deposit
Vul je login gegevens in

2. Selecteer investering

Wanneer je bent ingelogd selecteer je de investering waar je de opname van wilt maken. Met investering wordt de strategie bedoeld. 

Screenshot

Here you can find all the details of profit, losses, deposits and withdrawals that have been made on this investment. Click ‘Withdrawal’ to withdrawal fundings from this investment.

Binnen de strategie kun je alle details vinden zoals winsten, verliezen, fee’s, stortingen en opnames. Klik op ‘Withdraw’ om een opname van de geselecteerde strategie te maken.

Screenshot

3. Vul het gewenste bedrag in

In de pop-up die verschijnt kun je het gewenste opname bedrag invullen voor deze investering. Vul het gewenste bedrag in en klik op de knop ‘Withdraw’. Nu zullen wij een bericht ontvangen van je opname. Wij kunnen deze opname accepteren op het moment dat er geen posities open staan. Wanneer de opname is goedgekeurd wordt het bedrag van je investering afgehaald en naar je ‘floating balance’ verplaatst. 

Aan het eind van je investeringsperiode wordt het opname bedrag – stortingen bijgeschreven op je broker account en is het beschikbaar voor opname naar je bankrekening, crypto wallet of andere opname methode.

Screenshot

Done!

Je kunt altijd je ‘Floating balance’ (zoals wij dit noemen) bekijken via het ‘Invetor portal’. Klik op je naam rechtsboven in de hoek en klik vervolgens op ‘Investor #********’. Je zult nu een scherm als onderstaande screenshot zien. Hier kun je als je geaccepteerde opnames en stortingen naar deze account bij elkaar opgeteld zien. Dit geld zweeft als het ware in je account en is niet geïnvesteerd. Dit geld is beschikbaar voor storting of wordt aan het eind van een investeringsperiode gezien als opname en bijgeschreven op je Vantage account.

Screenshot

Heb je hulp nodig of heb je vragen over het proces? Neem dan contact op met onze Nederlandse customer support. 


info@easy-hedgefund.com


We kunnen je opweg helpen via Skype, Zoom, TeamViewer, WhatsApp, Email, telefoon of chat.